Spotify Kids – En musikapp för barn

Spotify har tagit fram en app för att skapa musikupplevelser för ditt barn. Spotify Kids kallas den. Appen är framtagen för att passa barn i två kategorier. Yngre och äldre barn. Inte nog med det innebär det också att ditt konto nu kan fokusera på din egen musik. Den vänder sig till dig som har en familjeplan. 

Varför en egen musik app för ditt barn?

Precis som SVT Barn är framtaget med ett gränssnitt som passar barn så väljer Spotify samma framgångsrika strategi. Spotify Kids heter den och här går bilder före text och kategoriseringen som Dansa, Film och Tv och Läggdags utöver sina utvalda favoriter passar målgruppen bättre än Dinner Jazz.

Utöver att skapa en upplevelse speciellt framtaget för dina barn skapar denna app en annan möjlighet. Att låta ditt konto fokusera på dig. Nu kan Spotify AI fokusera helt på att hitta nya favoriter åt dig istället för en hybrid mellan din och dina barns musiksmak. 

Kräver flera Spotifykonton

Ja, idén bygger på det. Att ge dig och dina barn ett mervärde men också få er att sluta dela på ett konto. Naturligtvis har Spotify en lösning. Familjeplanen. För 169 kr i månaden kan du ha upp till 6 separata konton i din familj. 

Läs mer om prenumerationen här

Föräldrakontroll

Spotify ger dig som förälder möjlighet att reglera vilken typ av musik som ska erbjudas genom en enkel konfiguration av två val. Är ditt barn yngre eller äldre?

Musik och gränssnitt kommer anpassas utifrån ditt val. 

Du kan ladda ner appen från Appstore. Finns både för iPad och iPhone

Ladda ner här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *