Vad är Digitala Föräldrar?

Jag är en förälder till två barn som snabbt växer och blir större för varje dag. Jag arbetar med att digitalisera min arbetsgivare. Det är min dag till dag verksamhet. Samtidigt har jag svårt att förhålla mig till hur jag och mina barn ska mötas i det digitala. Därav skapades den här sidan.

Jag vill ta med er på min utforskningsresa och lyfta fram det positiva med ett digitaliserat liv. Hur kan jag använda det verktyg som finns till något positivt och framförallt ha roligt på vägen.

När jag gjorde lite omvärldsbevakning märkte jag snabbt att den mesta informationen som finns ut just nu handlar om att skrämma upp oss. Eller lära oss att övervaka våra barn. Det kommer vi håll oss borta ifrån på denna webbplats.

Så vad kan ni förvänta er att läsa om på Digitala Föräldrar:

Vi kommer ta det lite som det kommer men jag ser några huvudämnen.

HowTo:

Smarta tips och trix på hur vår kan nyttja de digitala verktyg som finns runt omkring oss.

Recensioner:

Provar jag något nytt så kommer jag dela det mer er!

Opinion:

Vi kanske behöver prata och bemöta den ton som finns idag. Att skrämmas eller överakas behöver inte alltid vara rätt väg.

Välkommen med på resan!